Sevgi ve Özlemle Anıyoruz...

Sevgi ve Özlemle Anıyoruz...

Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet ve minnetle anma günü. Atatürk, eğitime ve bilime verdiği önemle, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmayı hedeflemiş büyük bir liderdi. Onun ilkeleri doğrultusunda, okulumuz da her geçen gün daha aydınlık yarınlara doğru ilerliyor.

Öğrencilerimiz, onun izinden giderek, bilgiye ve öğrenmeye olan tutkularını her geçen gün daha da pekiştiriyorlar. Öğretmenlerimiz, Atatürk'ün gösterdiği yolda, öğrencilerimize sadece bilgi vermekle kalmayıp, aynı zamanda onlara doğru değerleri kazandırmak adına da özveriyle çalışıyorlar.

Bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma gününde, onun öğrettiği ilkelere ve değerlere daha sıkı sarılarak, birlik ve beraberlik içinde geleceğe yürümenin gururunu yaşıyoruz. Atatürk'ün bize miras bıraktığı çağdaş Türkiye'yi, okulumuzda da yaşatmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.

Onun aziz hatırasını saygıyla anıyor, gelecek nesillere daha iyi bir Türkiye bırakma sorumluluğuyla, 10 Kasım'ı bir kez daha anlamlı kılıyoruz.

11.11.2023 125

11-11-202311-11-2023